Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Autizmus Világnapja

2024. április 15. | szerző: ZalaCivil

2024. április 13-án a Zala Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai is részt vettek az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány, Boncodfölde, Hungary által szervezett adománygyűjtő rendezvényen, mely az Autizmus Világnapja alkalmából került megrendezésre. Szerencsekerékkel, apró ajándékokkal, játékokkal vártuk a kicsiket és nagyokat.

Bővebben

Munkacsoport megbeszélés Sümegen

2024. április 03. | szerző: ZalaCivil

A Táj-Kapocs Alapítvány a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztériummal karöltve 2024. januárjában egy területfejlesztési kísérleti programot indított, amely célja egy érték- és közösség-vezérelt térségfejlesztési modell megvalósítása. Március 22-én Zala, a Veszprém és a Vas Vármegyei Civil Központok kollégáinak a bevonásával munkacsoport megbeszélést szervezett az Alapítvány. A Zala Vármegyei Civil Központ örömmel tett eleget a meghívásnak. A műhelymunka nagyon jó, baráti hangulatban telt, találtunk közös pontokat, együttműködési lehetőségeket.

Bővebben

ELEKTORI VÁLASZTÁS EREDMÉNYEI

2024. április 03. | szerző: ZalaCivil
Tájékoztatjuk a civil szervezeteket, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap civil szervezetek által választott testületi tagjainak, azaz a Tanács és az öt kollégium három-három tagjának választása lezajlott. Az elektori választás eredményeit tartalmazó jegyzőkönyvek, elektori gyűlésekre bontva, valamint a vármegyei összesítő jegyzőkönyvek a dokumentumtárból letölthetőek (Dokumentumtár/Elektori választás/2024):

Bővebben

További hírek